Make your own free website on Tripod.comDobro došli u hotel ADA_s


A k o m o d a c i j a

Karakteristike:
Ljubazan osmijeh i juzno voce Hotel ADA+S izgrađen je u novijem stilu sa odgovarajućim komforom, kojem mogu pozaviditi mnogi evropski Hoteli. Čistoća; kako soba, apartmana, trpezarije, stepeništa, recepcije, toaleta i dr., ukazuje na visoki renome ovog objekta. Goste na recepciji dočekuju prijazne hostese sa puno šarma i topline, daju vam poseban osjećaj dobrodošlice kao da ulazite u vlastito carstvo. Cafe-Bar nudi sve vrste pića, usluga je na visokom nivou jer tu navraćaju ugledni gosti i prijatelji sa etiketom, kako iz zemlje tako iz inozemstva.Sobe:
Sve sobe su vrlo ukusno namještene, svaka soba ima kupatilo, pored udobnog ležaja i telefona u svakoj sobi imate televizor sa satelitskim programima, interni video kanal koji non-stop prikazuje filmove, zatim priručni bar i dr.

(udari na fotografiju za veliku sliku) (udari na fotografiju za veliku sliku)

Apartman:
Apartman je na zavidnom nivou, vrlo luksuzno namješten da može primiti i vrlo probirljive goste iz jet-seta. Čak i veća, višečlana, obitelj može da uživa u komforu kojeg nudimo. Posebno preporučujemo mladencima da ovdje provedu svoje prve bračne noći, koje će im ostati nezaboravne u daljem životu.

(udari na fotografiju za veliku sliku)

Također mislimo i na mlađe parove Ako volite drvo i za vas imamo mjesta

Prehrana:
Good FoodHotel nudi spavanje sa bogatim doručkom, međutim gosti na zahtjev mogu dobiti najčuvenije bosanske specijalitete iz susjednih restorana.  U "ADA+S" Hotelu vlada zlatno gastronomsko pravilo: gost je kralj, što poželi mi uslužujemo ili ga upućujemo na pravo mjesto. Pošto se u Bihaću nalazi veći broj restorana, gost ima širok izbor. Mi ćemo preporučiti samo one najbolje.Medicinska pomoć:

Samo 30 m dalje nalazi se ambulanta, što znači da je pogodno mjesto i za ljude narušenog zdravlja, u slučaju da trebaju hitnu medicinsku uslugu ili pomoć. U gradu se nalazi kantonalna bolnica, poliklinika, apoteke i dr. medicinske ustanove. 
Ako uzmemo u obzir da se u Unsko-Sanskom Kantonu nalazi veoma poznati stručnjak medicine Dr. Primarijus Muhamed Kasumović, visoko cijenjen u zemlji i inozemstvu, dakle, budite uvjereni da se može očekivati: bolji tretman i veći kvalitet medicinskih usluga na ovom prostoru USKantona, uz to; bolja zdravstvena zaštita i veća higijenska kontrola, za dobrobit stanovništva pa i naših gostiju. 
Atrakcije i izleti:

Svakodnevno se nešto dešava, u Bihaću je veoma živo, gradi se jedan novi poredak, bučno se nadoknađuje u ratu porušeno. Uvijek se nešto slavi i proslavlja. Također su i sportisti Bihaća vrlo aktivni, bilo na travi, na vodi ili u vazduhu. Bihać ima mnogo sportista, koji se takmiče u različitim disciplinama. Od sporta treba posebno istaći, fudbal i bihaćki nogometni klub "Jedinstvo",  padobranski klub "Para-Club Bihać", kajakaški klub, klub bihaćkih ribolovaca, konjički klub, i još mnoge druge klubove i udruženja koji djeluju i rade na ovom prostoru, a njih je mnogo. 
Izleti su česti u: Martin Brod, Kulen Vakuf, Ripač, B.Krupu, Cazin, Bužim, Sanski Most, B.Otoku i druga mjesta.
Za ljubitelje prirode na raspolaganju su obronci Plješevice i padine Grmeča. Ovaj plato jedni zovu: "zelena apoteka", a drugi; "zemaljska rajska bašta". Zbog toga što su ovi predjeli u ljetno vrijeme vrlo privlačni, koliko zbog rekreacije, više zbog velikog izbora prirodnog blaga: ljekovitog bilja i veoma čistog vazduha bogatog kisikom.
Pounje, područje uz rijeku Unu, ma koliko da ga posjećujete svaki put vam nudi nešto novo, čarobno i lijepo. Strbački Buk, vodopad uzvodno na rijeci Uni nedaleko od Ripča jedno je od čestih izletišta, isto kao i  vrelo rijeke Klokot. Zatim; kostelski slapovi, ripački slapovi, unske sedre i ... i .. i još mnogo čega ima što nije moguće sada ni nabrojati. Najbolje dođite pa se sami uvjerite u ljepotu prirodnog bogatstva Pounja. 
Hotel "ADA+S" želi vam dobrodošlicu i nudi sve ugodnosti za vrijeme boravka. DOBRODOŠLI!

Do skorog viđenja u Bihaću u Hotelu "ADA+S".

Informacije
Adresa: Hotel ADA+S, ul.Husrefa Redžića 1, 77000 Bihać, Bosna i Hercegovina


© Copyright by Cavkic ®
Page Construction:12.09.1999 - Last Modified: 27.10.2008